Word lid!

Aanbestedingskalender

Inhoud aanbestedingskalender

Een van de doelen van SIVON is het stimuleren van samenwerking tussen besturen rond leermiddelen en leeromgevingen. Bijvoorbeeld door krachten te bundelen bij het inkoopproces.

Om inzicht te krijgen in toekomstige aanbestedingen van besturen is er een aanbestedingskalender voor leermiddelen en leeromgevingen ontwikkeld. Hierin ziet u welke aanbestedingen de afgelopen jaren zijn gedaan en wanneer we verwachten dat schoolbesturen weer een nieuwe aanbestedingsprocedure doorlopen.

De kalender is gevuld met gegevens die opgehaald zijn uit Tenderned. (Let op: het kan zijn dat nu nog niet alle besturen zichtbaar zijn in het overzicht).

Wat kunnen we samen doen?

Nu we zicht hebben op toekomstige aanbestedingen van schoolbesturen, kunnen we met elkaar in gesprek om de mogelijkheden van samenwerking te bepalen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een ‘masterclass aanbesteden’ en een gezamenlijke marktconsultatie. De komende periode benaderen wij schoolbesturen die mogelijk in 2018 of 2019 moeten aanbesteden.

Bijeenkomst

Moet u binnenkort aanbesteden? Op 15 november 2018 organiseren we voor geïnteresseerde besturen die binnenkort moeten aanbesteden een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek over de mogelijkheden van gezamenlijk optrekken rond leermiddelen.

Wat kunt u verwachten:
  • Meer informatie over de coöperatie SIVON
  • Inzicht in marktinformatie die in de aanbestedingskalender is opgehaald.

Benieuwd welke leden moeten aanbesteden in 2018 en 2019? In het najaar vindt u deze informatie in de online kennisgroep voor SIVON-leden.