naar volledige agenda
7 Nov 2019

Marktconsultatie leermiddelen primair onderwijs

Wilt u meer weten over leermiddelen en inkoopstrategieën op de leermiddelenmarkt? SIVON organiseert, in samenwerking met Kennisnet, de bijeenkomst marktconsultatie leermiddelenmarkt op 7 november. Deze bijeenkomst mag u niet missen.

Laat u informeren door leveranciers

Het inkopen van leermiddelen is een belangrijk proces. Hierbij worden keuzes gemaakt die de onderwijskundige en financiële speelruimte van scholen voor langere tijd kunnen beïnvloeden. Het is daarom erg belangrijk dat u, als schoolbestuurder, zich goed laat informeren door leveranciers over de ontwikkelingen in de leermiddelenmarkt. Hierdoor kunt u het inkoopproces strategisch optimaal inrichten. De bijeenkomst marktconsultatie leermiddelenmarkt biedt u die mogelijkheid.

Tijdens de bijeenkomst delen leveranciers uit de leermiddelenmarkt in verschillende sessies hun visie over de inkoopstrategie van leermiddelen, en de ontwikkelingen in de markt.

SIVON heeft, voorafgaand aan de bijeenkomst, een schriftelijke marktconsultatie uitgezet. Ter voorbereiding van de bijeenkomst ontvangt u de antwoorden van de leveranciers.