Word lid!

Agenda

DATUM
EVENEMENT
19/01/2018

Congres SIVON – Utrecht - Inzicht in organiseren en inkopen van ict-diensten

Op 19 januari heeft u de mogelijkheid om alles te horen over de kracht van gezamenlijk inkopen en krijgt u inzicht in de concrete aanbestedingen en de eerste diensten die u via SIVON kunt afnemen.

Het congres wordt gehouden tegelijk met OnderwijsInzicht, het congres over innovatie en ict in het primair en voortgezet onderwijs. Hierdoor is het mogelijk in één dag inzicht te krijgen in het benutten van ict, van inspiratie tot implementatie. Strategie en innoveren is mooi, maar hoe zorgt u dat de basis-infrastructuur op orde is? Een groep van 24 besturen in po en vo richten eind 2017 de coöperatie SIVON op. Ieder bestuur kan lid worden van deze coöperatie. Van de internetverbinding en wifi tot digitaal leermateriaal: door de vraag te bundelen zorgt SIVON voor een goede prijs en kwaliteit. Internetverbinding en wifi kunt u afnemen als volledig verzorgde dienst, inclusief onderhoud en beheer. Voor andere productgroepen worden op dit moment verkenningen uitgevoerd.

Maar SIVON biedt meer dan voordelen op het gebied van vraagbundeling. De leden van SIVON vormen samen een kennis- en leergemeenschap. Besturen wisselen ervaringen uit, doen expertise op en onderzoeken hoe ze de inkoop van ict binnen hun eigen organisatie zo effectief mogelijk kunnen organiseren. SIVON ondersteunt met concreet advies en biedt inzicht in de markt, zodat besturen een goed geïnformeerde onderhandelingspartner zijn.

Op dit congres hoort u meer over de kracht van gezamenlijk inkopen en krijgt u inzicht in de concrete aanbestedingen en de eerste diensten die u via SIVON kunt afnemen.

Aanmelden en meer informatie via onderwijsinzicht.nl