terug naar agenda

Informatiebijeenkomst gezamenlijk aanbesteden leermiddelen vo oktober 2020

  • Online via Microsoft Teams
  • 15:00 - 17:00 uur

Begin 2021 starten we weer met de voorbereiding op een gezamenlijke aanbesteding van leermiddelen in het voortgezet onderwijs. Het doel: levering van leermiddelen bij de start van schooljaar ‘22 – ’23. Om u te informeren over de voordelen van gezamenlijke inkoop, onze aanpak en planning organiseren we deze informatiebijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst gaan we ook in op de voorbereidingen die nodig zijn vanuit de deelnemende besturen. Daarom nodigen we u uit om met een of meer collega’s te komen, bijvoorbeeld uw inkoper en uw leermiddelencoördinator.

Waarom gezamenlijk aanbesteden?

Samen met andere schoolbesturen leermiddelen inkopen biedt u verschillende voordelen. Door de bundeling van massa en expertise verwachten we betere voorwaarden, prijstransparantie en meer invloed op de marktontwikkeling te realiseren. U krijgt meer gemak en zekerheid omdat we het proces van aanbesteding uit handen nemen.

Datum

De bijeenkomst vindt plaats op:

  • dinsdag 27 oktober van 15.00 – 17.00 uur.

Meld u aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Meer informatie

Heeft u vragen over de gezamenlijke aanbesteding van leermiddelen?

Lees dan bijvoorbeeld de veelgestelde vragen over de gezamenlijke aanbesteding van leermiddelen in het voortgezet onderwijs. Of neem contact op met onze relatiemanagers.

Aanmelden informatiebijeenkomst gezamenlijk aanbesteden leermiddelen oktober