terug naar agenda

OnderwijsInzicht 2022

  • Jaarbeurs, Utrecht

OnderwijsInzicht is het onderwijscongres voor schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs die alles willen weten over het benutten van ict in het onderwijs. Deze editie heeft als thema: De waarde(n) van ict.
OnderwijsInzicht wordt georganiseerd door Kennisnet in samenwerking met SIVON en de sectorraden. 

Voor wie?

Schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Leveranciers, onderwijsadviseurs en andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

Sessie Integratie big tech in het onderwijs

Vanuit SIVON organiseren we een sessie over de integratie van big tech in het onderwijs. Wat betekent de integratie van het publieke onderwijs in een globale tech-infrastructuur voor de autonomie van scholen? Wat houdt de integratie van digitale platforms met onderwijspraktijken in klaslokalen in voor de pedagogische vrijheid van leerkrachten? Dit soort vragen staan centraal tijdens deze sessie die wordt ingeleid door prof. dr. José van Dijck, universiteitshoogleraar media en digitale samenleving en dr. Niels Kerssens, universitair docent media en communicatie. Na de inleiding gaan we in gesprek met José, Niels, Paul Zevenbergen (bestuurslid SIVON) en 2 schoolbestuurders over dit onderwerp.

Meld u aan

De reguliere prijs voor OnderwijsInzicht bedraagt € 125,-. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier

Leden van SIVON ontvangen € 50,- korting op de reguliere prijs. In plaats van € 125,- betaalt u € 75,- per ticket. Deze actie geldt niet voor de groepskorting (3 kaarten voor € 100,- per stuk). In het aanmeldformulier kiest u het aantal kaartjes en vult u in het veld kortingscode SIVONLID-OI2022 in. 

Meer informatie

OnderwijsInzicht wordt georganiseerd door Kennisnet, SIVON, de PO-Raad en de VO-raad.

Lees meer op onderwijsinzicht.nl.