terug naar agenda

Online bijeenkomst Veilig digitaal

  • 10:00 - 12:00 uur

In aanloop naar OnderwijsInzicht in september gaan we alvast over de verschillende programmalijnen in gesprek. Op 14 januari organiseert Kennisnet, in samenwerking met SIVON, PO-Raad en VO-raad, een online bijeenkomst over digitale veiligheid. Het onderwijs is afhankelijk geworden van ict, maar wat voor risico’s brengt dat eigenlijk met zich mee?

Digitale veiligheid is belangrijker dan ooit. Maar wat houdt die veiligheid eigenlijk precies in? Hoe kunnen we het digitale onderwijs beschermen tegen risico’s van buitenaf? En vormt ons eigen gedrag niet ook een risico? Tijdens deze online bijeenkomst delen hoogleraar gedragsverandering Rick van Baaren en Kennisnet-directeur Larissa Zegveld hun visie op en inzichten in digitale veiligheid. Meldt u zich ook aan?

Voor wie

Schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Leveranciers, onderwijsadviseurs en andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

Programma

Luister tijdens deze online bijeenkomst naar:

  • Prof. dr. Rick van Baaren, hoogleraar Gedragsverandering & Maatschappij aan de Radboud Universiteit Nijmegen, over de rol van gedrag en gedragsverandering in cybersecurity.
  • Larissa Zegveld, directeur Kennisnet, in gesprek met Cor Ottens over het belang van digitale veiligheid.

Aanmelden

Meld u aan voor de online bijeenkomst Veilig digitaal

Meer informatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Kennisnet, PO-Raad, VO-raad en SIVON, in aanloop naar het OnderwijsInzicht 2022 congres over De waarde(n) van ict op 9 september 2022.