ALV PO-Raad: leden reageren op oproep om lid te worden

Op 19 november sprak de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de PO-Raad over het lidmaatschap van SIVON. De PO-Raad steunt de ontwikkeling van de coöperatie.

De rol van digitalisering in het primair en voortgezet onderwijs wordt de komende jaren steeds belangrijker. “Aan schoolbesturen de taak om dit voor hun organisatie goed te regelen”, schrijft de PO-Raad op haar website.

“Binnen de coöperatie SIVON bundelen op dit moment 225 besturen uit het po en vo daarom hun krachten. Maar om een stevige gesprekspartner te kunnen zijn richting de markt, is er een grotere ledenbasis nodig. Samen zetten de schoolbesturen zich in voor goede, betaalbare en toekomstbestendige ict voor de sector.”

Wilt u meer weten? Lees dan het bericht over de Algemene Ledenvergadering op de website van de PO-Raad.

Word lid van SIVON

Wilt u ook deel uitmaken van een groeiende coöperatie onderwijsbesturen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Meer weten over wat SIVON voor u kan betekenen of wat de kosten zijn van het lidmaatschap? Lees dan alles over het SIVON-lidmaatschap.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Wij hebben de antwoorden op veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Wordt uw vraag onvoldoende beantwoord? Vul dan het contactformulier in. Onze relatiemanagers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.