Word lid!

Onze diensten

Als u lid bent kunt u diensten gaan afnemen. U maakt gebruik van de aanbestedingen van SIVON. Voor de diensten wordt een apart bedrag bovenop het lidmaatschap in rekening gebracht. In 2018 kunt u diensten afnemen op het gebied van internetverbinding (externe connectiviteit) en wifi, inclusief de benodigde beveiliging. U kunt zich nu al aanmelden voor de aanbestedingen. Voor andere productgroepen voeren we verkenningen uit.

Tijd besparen
We bieden zowel de internetverbinding als wifi volledig verzorgd aan, inclusief onderhoud en beheer. SIVON vindt dat deze diensten probleemloos beschikbaar moeten zijn voor scholen. Voor u als lid is het prettig dat SIVON steeds het aanspreekpunt is, ook wanneer u gebruik maakt van diensten van verschillende aanbieders en uit verschillende productcategorieën.

Veilig en betrouwbaar
Ontwikkelingen op het gebied van ict, privacy en informatiebeveiliging gaan snel, en zijn voor u als individueel bestuur niet gemakkelijk bij te houden. Met SIVON is deze expertise collectief geregeld. Onze diensten blijven zich ontwikkelen en vernieuwen.

Samenwerking en synergie
SIVON bouwt aan sterke samenwerkingsverbanden, zowel met aanbieders uit de markt als met andere coöperaties en partijen. In het ho en mbo is SURF de coöperatie die zich op ict-dienstverlening richt. Experts van SURF geven advies aan SIVON en zijn nauw betrokken bij het ontwikkelen van dienstverlening. Om te zorgen voor stabiliteit sluit SIVON een samenwerkingsovereenkomst met Kennisnet. Een deel van de taken van de coöperatie wordt bij Kennisnet belegd.

Flexibel
U neemt de diensten af voor alle locaties van uw bestuur. Staan niet al uw locaties er hetzelfde voor? Dat is geen probleem. Het is mogelijk om met verschillende locaties gefaseerd in te stappen. Om u te begeleiden bij de overstap van huidige naar nieuwe ict-systemen maakt SIVON afspraken met partijen die u kunnen helpen met de migratie. Als u dat wenst kunt u een van deze partijen selecteren om u bij de migratie te helpen.