Diensten

Veilige en robuuste ict is een belangrijke randvoorwaarde voor goed onderwijs. SIVON biedt met de dienst Veilig Internet een snelle en veilige internetverbinding tot de voordeur. Met de dienst Wifi as a Service zorgen we voor een goede internetverbinding binnen de school. En dit alles veilig en privacy-proof.

Heeft u devices nodig voor het onderwijs? Dit is een omvangrijke klus die veel tijd en aandacht vraagt. SIVON neemt dat werk graag uit handen met de dienst gezamenlijk aanbesteden devices.

Zoekt u een Functionaris Gegevensbescherming (FG)? Maak dan gebruik van de dienst Functionaris Gegevensbescherming. Gaat u zelf aanbesteden en heeft u advies nodig? Dan kunt u terecht bij de aanbestedingsadviesraad.

Leermiddelen die aansluiten bij de onderwijsvisie van uw school zijn essentieel voor goed onderwijs. Maar de aanbesteding ervan is een omvangrijke klus. SIVON kan u hierbij helpen en werk uit handen nemen. Wilt u liever zelf aanbesteden en heeft u advies nodig? Dan kunt u terecht bij onze aanbestedingsadviesraad.

Bekijk hieronder het overzicht van onze diensten.