terug naar kennis delen

Communities

Onze leden en experts hebben veel kennis in huis. Dat delen we graag met elkaar in SIVON-communities. Praat mee over thema’s als IBP, ict-voorzieningen en leermiddelen.

Heeft u vragen over informatiebeveiliging en privacy (IBP) en wilt u in gesprek met collega’s? Of wilt u SIVON-diensten gebruiken en de ervaringen van anderen daarover weten?

In de SIVON-communities voor IBP, ict-voorzieningen en leermiddelen stelt u al uw vragen. Leden van SIVON of experts beantwoorden deze. Ook gaat u in de communities met elkaar in gesprek en wisselt u kennis uit. Denk aan het delen van praktijkvoorbeelden, actuele vraagstukken of innovatieve ideeën. 

Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy

Praat mee over IBP in het besloten Netwerk IBP. Binnen dit netwerk kan iedereen die zich in het po en vo met IBP bezighoudt kennis uitwisselen, documenten delen en met elkaar in gesprek. Bent u nog geen lid van de groep of wilt u meer informatie? Lees dan meer over het Netwerk IBP of meld u aan via het aanmeldformulier.

Leermiddelen community

Doet u mee aan de leermiddelenaanbesteding? Praat dan mee in de besloten LinkedIn-groep. Bij deelname aan de aanbesteding ontvangt u van ons een uitnodiging voor de groep. 

LinkedIn SIVON

Op de LinkedIn-pagina van SIVON leest u actuele artikelen en praktijkvoorbeelden en kunt u tips en kennis delen. Wilt u niets missen? Volg dan de LinkedIn-groep van SIVON.