terug naar kennis delen

Communities

Onze leden en experts hebben veel kennis in huis. Dat delen we graag met elkaar in SIVON-communities. Praat mee in de Yammer-groep of via LinkedIn.

Heeft u vragen over informatiebeveiliging en privacy (IBP) en wilt u in gesprek met collega’s? Of wilt u SIVON-diensten gebruiken en de ervaringen van anderen daarover weten? 

In de SIVON-communities voor IBP, ict-voorzieningen en leermiddelen stelt u al uw vragen. Leden van SIVON of experts beantwoorden deze. Ook gaat u in de communities met elkaar in gesprek en wisselt u kennis uit. Denk aan het delen van praktijkvoorbeelden, actuele vraagstukken of innovatieve ideeën. 

Praat mee

Meepraten kan via de Yammer-groep of via LinkedIn.

Praat mee over IBP in de besloten Yammer-groep. Bent u nog geen lid van de groep? Neem dan contact op met SIVON support via info@sivon.nl en u wordt toegevoegd aan de groep.

Doet u mee aan de leermiddelenaanbesteding? Praat dan mee in de besloten LinkedIn-groep. Bij deelname aan de aanbesteding ontvangt u van ons een uitnodiging voor de groep. 

Op de LinkedIn-pagina van SIVON leest u actuele artikelen en praktijkvoorbeelden en kunt u tips en kennis delen. Wilt u niets missen? Volg dan de LinkedIn-groep van SIVON.