Gezamenlijk aanbesteden leermiddelen vo

Op deze pagina vindt u meer informatie over aanbestedingen van leermiddelen voor het voortgezet onderwijs. De aanbesteding voor levering voor schooljaar ’23 – ’24 is gestart.

De aanbesteding in 3 stappen

In onderstaand schema vindt u 3 belangrijke stappen die deelnemende schoolbesturen zetten wanneer ze meedoen aan de gezamenlijke aanbesteding leermiddelen.

De gezamenlijke aanbestedingen in de komende jaren

Hieronder vindt u een overzicht welke gezamenlijke aanbestedingen leermiddelen vo er op dit moment gaande is en nog komt.

Deelname gezamenlijke aanbesteding schooljaar ’23-’24

Afgeronde aanbestedingstrajecten

Benieuwd welke aanbestedingstrajecten al zijn afgerond en aan welke leveranciers gegund? Op deze pagina vindt u een overzicht.

Meer informatie 

Heeft u vragen over de gezamenlijke aanbestedingen van leermiddelen? Neem dan contact op met onze relatiemanagers. Ook kunt u kijken bij de veelgestelde vragen of de webinar hieronder bekijken.

Meer lezen

Tijdens het tweede traject volgden we André Poot van CVO-AV. Benieuwd naar hoe hij het aanbestedingstraject heeft ervaren, met welke vraagstukken hij zat en hoe het traject is verlopen? Lees dan de artikelenreeks over dit tweede aanbestedingstraject: