Gezamenlijk aanbesteden leermiddelen vo

Op deze pagina vindt u meer informatie over aanbestedingen van leermiddelen voor het voortgezet onderwijs. U kunt zich nog aansluiten bij de aanbesteding voor levering voor schooljaar ’23 – ’24.

Maak uw interesse kenbaar voor de volgende gezamenlijke aanbesteding

Begin 2022 starten we met het aanbestedingstraject gezamenlijk aanbesteding leermiddelen voor het voortgezet onderwijs. Het doel is levering van leermiddelen voor schooljaar ’23 – ’24. Bent u geïnteresseerd in deelname aan deze aanbesteding dan kunt u dit aangeven door middel van onderstaand formulier. We nemen dan contact met u op en u ontvangt als eerste informatie over de invulling van de aanbesteding.

Loopt uw contract binnenkort af en wilt u aansluiten bij een gezamenlijke aanbesteding? We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten waarin we u informeren over onze aanpak, de planning en de voordelen van een gezamenlijke aanbesteding. Bekijk de agenda voor geplande informatiebijeenkomsten en meld u aan.

Voor schoolbesturen die nog een contract hebben adviseren wij om de looptijd van het huidige contract te respecteren en aan te sluiten bij de gezamenlijke aanbesteding die aansluit op de einddatum van uw huidige contract.

De aanbesteding in 3 stappen

In onderstaand schema vindt u 3 belangrijke stappen die deelnemende schoolbesturen zetten wanneer ze meedoen aan de gezamenlijke aanbesteding leermiddelen.

De gezamenlijke aanbestedingen in de komende jaren

Hieronder vindt u een overzicht welke gezamenlijke aanbestedingen leermiddelen vo er op dit moment gaande is en nog komt.

Afgeronde aanbestedingstrajecten

Benieuwd welke aanbestedingstrajecten al zijn afgerond en aan welke leveranciers gegund? Op deze pagina vindt u een overzicht.

Meer informatie 

Heeft u vragen over de gezamenlijke aanbestedingen van leermiddelen? Neem dan contact op met onze relatiemanagers of vul onderstaand formulier in.

Meer lezen

Tijdens het tweede traject volgden we André Poot van CVO-AV. Benieuwd naar hoe hij het aanbestedingstraject heeft ervaren, met welke vraagstukken hij zat en hoe het traject is verlopen? Lees dan de artikelenreeks over dit tweede aanbestedingstraject:

Interesseformulier gezamenlijk aanbesteden leermiddelen vo