terug naar ict-voorzieningen

Gezamenlijk devices aanbesteden

Heeft u devices nodig voor het onderwijs? Elk jaar kopen schoolbesturen grote aantallen devices in voor leerlingen, docenten en ondersteunend personeel. Dit is een omvangrijke klus die veel tijd en aandacht vraagt. SIVON neemt dat werk graag uit handen. Wij nodigen u uit om mee te doen aan een gezamenlijke aanbesteding van devices via SIVON. 

Meedoen met een gezamenlijke aanbesteding voor devices, wat levert dat op? Om te beginnen hoeft u niet meer het gesprek te voeren met verschillende aanbieders. Dat doet SIVON voor u. Dat scheelt u en uw medewerkers veel tijd. En doordat meerdere  schoolbesturen gezamenlijke grote aantallen devices inkopen, ontstaat er inkoopvoordeel.

Hoe werkt het? 

We starten minimaal 2 keer per jaar een gezamenlijke aanbesteding voor devices. Het doel is levering voor het jaar erop. Voor het schooljaar ‘21 – ‘22 starten we de aanbesteding in 2021. SIVON bundelt de aanvragen van alle deelnemende besturen en zet de vraag uit in de markt. Uit de aanbesteding komen een of meerdere leveranciers die devices mogen leveren. Uw schoolbestuur sluit vervolgens een contract af met de leverancier, die de devices direct aan het schoolbestuur levert. 

Voordelen

  • De beste prijs voor een goede kwaliteit omdat we samen inkopen voor onze leden.
  • Zekerheid dat de devices geschikt zijn voor het onderwijs.
  • Geen gedoe met aanbestedingsregels en -strategieën: experts binnen SIVON weten hoe het zit.
  • Geen losse aanbesteding of inkoop, wij regelen het van A tot Z.

Kosten

Naast de aanschafprijs van de devices betaalt u voor het aanbestedingstraject inkoopkosten. Zodra precies bekend is hoeveel schoolbesturen deelnemen wordt de hoogte van de inkoopkosten definitief bepaald.

Aanvragen

De gezamenlijke aanbesteding voor devices vindt in ieder geval 1 keer per jaar plaats. Bent u lid van SIVON en wilt u meedoen met de eerstvolgende gezamenlijke aanbesteding voor devices? Lees dan meer over de aanbesteding en hoe u meedoet in het artikel Gezamenlijke aanbesteding devices voor levering begin schooljaar ‘22.

Bent u nog geen lid van SIVON? Lees dan meer over het SIVON-lidmaatschap en word lid.