Word lid!

Internetverbinding

SIVON werkt aan snelle, betrouwbare en veilige internetverbindingen voor alle schoollocaties. Heeft u uw ict-infrastructuur al orde? Ook dan biedt deze dienst voordelen.

Door samen te organiseren, kunnen we allerlei beveiligingsdiensten organiseren die een individueel bestuur niet zelf kan regelen. Door krachten te bundelen zorgen we voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en er komen extra diensten beschikbaar, zoals een wasstraat voor DDoS-aanvallen.

Momenteel bereidt SIVON een Europese aanbesteding voor om te toetsen of marktpartijen de dienst ook daadwerkelijk kunnen leveren. SIVON bespreekt de plannen met marktpartijen in een marktconsultatie. Een marktconsultatie geeft inzicht in waar de markt toegevoegde waarde kan leveren. De daadwerkelijke aanbesteding gaat in de tweede helft van dit jaar van start.

 

De voordelen

De dienst is volledig verzorgd, inclusief onderhoud en beheer. Het is ook mogelijk om voor uw bestaande lokale (glas)infrastructuur alleen een internetuplink af te nemen. Deze aansluitmethode is inclusief de informatiebeveiligingsdiensten.

Wat kost het?

De tarieven worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt

Wat zijn de kosten?
De eerste aanbestedingen worden begin 2018 in de markt gezet. Zodra de aanbesteding afgerond is worden de tarieven bekendgemaakt.

Wat moet ik zelf doen?
SIVON besteedt de dienst aan en u neemt de dienst af. De marktpartijen worden door SIVON gecontracteerd en u sluit een contract met SIVON.