Word lid!

Internetverbinding

Internetverbinding voor alle schoollocaties

SIVON werkt aan snelle, betrouwbare en veilige internetverbindingen voor alle schoollocaties. Heeft u uw ict-infrastructuur al op orde? Ook dan biedt deze dienst voordelen.

Door samen te organiseren, kunnen we allerlei beveiligingsdiensten organiseren die een individueel bestuur niet zelf kan regelen. Door krachten te bundelen zorgen we voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en beschikken we over extra diensten , zoals een wasstraat tegen DDoS-aanvallen.

Wat zijn de voordelen?

  • Maximale ontzorging tegen zo laag mogelijke kosten;
  • De hoogste betrouwbaarheid en veiligheid;
  • Vereenvoudigd proces doordat scholen de diensten afnemen van SIVON;
  • Betaalbare beveiligingsdiensten, zoals centrale bescherming tegen DDoS-aanvallen en beheerde firewalls.

We maken zoveel mogelijk gebruik van bestaande infrastructuur. U kunt ook aansluiten als u bijvoorbeeld al meedoet aan een (regionaal) glasvezelinitiatief of beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur.

Voorbereiding dienst ‘internetverbinding’ met scholen gestart

SIVON werkt inmiddels met 11 besturen samen. Zij zijn ‘launching customers’ en hebben het voornemen om zich aan te sluiten op deze dienst. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart. Samen vertegenwoordigen deze besturen ongeveer 400 schoollocaties in Nederland. Binnen deze samenwerking kijken we naar de huidige situatie van de scholen op het gebied van connectiviteit en security. Zo wordt de best mogelijke aansluiting bepaald, en inmiddels voorbereid.

Wat zijn de kosten van deze dienst?

De tarieven worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Wat zijn de kosten?
De tarieven worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Wat moet ik zelf doen?
SIVON besteedt de dienst aan en u neemt de dienst af. De marktpartijen worden door SIVON gecontracteerd;  u sluit een contract met SIVON.