Word lid!

Internetverbinding

Wat is het?
De internetverbinding biedt externe connectiviteit voor scholen. Het gaat om internettoegang en de daarbij noodzakelijke informatiebeveiligingsdiensten zoals managed firewalldiensten en anti-DDoS-maatregelen die ervoor zorgen dat de internetverbinding veilig gebruikt kan worden in uw onderwijs. SIVON biedt een schaalbare, toekomstvaste en beveiligde internetverbinding voor schoollocaties, kantoorlocaties en datacenters van schoolbesturen. U heeft ruime keuze- en groeimogelijkheden op het gebied van capaciteit, kwaliteit, servicelevelgaranties en aanvullende diensten (zoals ondersteuning voor IP-telefonie).

U neemt de dienst volledig verzorgd af, inclusief onderhoud en beheer. Het is ook mogelijk voor uw bestaande lokale (glas)infrastructuur alleen een internetuplink af te nemen. Deze aansluitmethode is nog steeds inclusief de informatiebeveiligingsdiensten.

Wat zijn de kosten?
De eerste aanbestedingen worden begin 2018 in de markt gezet. Zodra de aanbesteding afgerond is worden de tarieven bekendgemaakt.

Wat moet ik zelf doen?
SIVON besteedt de dienst aan en u neemt de dienst af. De marktpartijen worden door SIVON gecontracteerd en u sluit een contract met SIVON.