Meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Ict-infrastructuur

SIVON biedt advies, workshops en een online community voor het inrichten van uw ict-infrastructuur.

SIVON biedt passende diensten voor het inrichten van uw ict-infrastructuur als onderdeel van het basispakket bij uw lidmaatschap. Of het nu gaat om vragen over de internetverbinding of het wifi-netwerk, of advies over geschikte devices en toepassingen: wij helpen u op weg.

Workshops en advies

Als lid van SIVON, heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan workshops over het opzetten, onderhouden en innoveren van uw ict-infrastructuur. Bovendien krijgt u van ons advies op maat in individuele adviesgesprekken.

Volg workshops en krijg advies over:

 • Internetverbinding en wifi
  U krijgt hulp bij het bepalen van uw eisen aan capaciteit en kenmerken van uw verbinding. Bovendien kunt u input verzamelen voor uw businesscase.
 • Beveiliging
  We bespreken welke beveiligingsproblemen kunnen optreden op de internetverbinding of binnen de school. We vertellen welke maatregelen u kunt nemen om problemen te voorkomen én op te lossen en geven u advies hoe u die maatregelen slim kunt (laten) inrichten met producten en/of diensten uit de markt.
 • Devices en mobile device management
  Wij geven u advies over verschillende devices en efficiënt beheer daarvan.
 • Cloud en serverloze scholen
  U krijgt advies bij de meerjarige ontwikkeling van de ict-infrastructuur. Wij begeleiden u naar de juiste mix van uw eigen diensten en cloudplatforms.
 • Kosten van ict
  Tijdens deze workshop kijken we naar de totale kosten van uw ict, het budget dat past bij uw ict-ambities en waar u prioriteiten kunt leggen om kosten te besparen en waar u dient te investeren om een goed ict-aanbod te houden of krijgen.

Online community

In een besloten online community kunt u vragen stellen over uw infrastructuur en delen SIVON-leden kennis en ervaringen.

Onze aanvullende diensten:

Wifi-as-a-service

SIVON biedt u een veilige wifi-verbinding.

bekijk de dienst

Veilig internet

SIVON zorgt voor een veiligere en betere kwaliteit internetverbinding.

bekijk de dienst