Meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

IBP-matchingservice

Met de IBP-matchingservice vindt u een leverancier op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Hoe werkt de IBP-matchingservice?

De IBP-matchingservice verzorgt het selectieproces van geschikte aanbieders voor u. Denk daarbij aan het opstellen van de offerteaanvraag en het maken van een shortlist van aanbieders  om uit te kiezen. U sluit vervolgens  zelf het contract met de aanbieder van uw keuze. Wij helpen u door een standaardcontract aan te bieden. U blijft zelf verantwoordelijk voor de aansturing.

Ik heb interesse

Bent u lid van SIVON en geïnteresseerd in de IBP-matchingservice? Stuur dan een e-mail naar info@sivon.nl.

Wat is het verschil met FG-as-a-service?

De IBP-matchingservice gebruikt u voordat de aanbesteding FG-as-a-service start of als u overweegt de dienst FG-as-a-service af te nemen. Anders dan bij de dienst FG-as-a-service, zoeken wij bij de IBP-matchingservice ook Functionarissen Gegevensbescherming (FG’s) buiten onze mantelcontracten. Een Functionaris Gegevensbescherming houdt binnen uw organisatie toezicht op de naleving van de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De kwaliteitscontrole bij de IBP-matchingservice is dus beperkter en valt buiten de verantwoordelijkheden van SIVON.

Contact

Heeft u vragen over deze service of over SIVON, neem dan contact met ons op.

contact

FG-as-a-Service

Zoekt u een Functionaris Gegevensbescherming (FG)? Met de FG-as-a-Service van SIVON beschikt u over een FG die bij u past.

lees meer