Word lid!

Wifi

Wat is het?
Wifi wordt aangeboden als volledig verzorgde dienst (Wifi-as-a-Service), die leden voor een vast bedrag per maand afnemen. De dienst levert een veilige draadloze toegang voor alle aanwezige devices in de school. Wifi via SIVON is een schaalbare oplossing die nu en zeker ook bij de groeiende behoefte voorziet in een betrouwbare toegang. De dienst is gekoppeld met Eduroam.  De dienst wordt aangesloten op de bestaande lokale netwerkinfrastructuur van de school, mits deze infrastructuur voldoet aan de vastgestelde eisen. Als dat niet het geval is, worden de noodzakelijke aanpassingen aangeboden, zodat de kwaliteit van de Wifi-dienst gegarandeerd is. De gekozen leverancier monteert de access points in de school, en optioneel de noodzakelijke verbeteringen (dit kan ook door uw bestaande installateur worden gedaan). SIVON neemt vervolgens het netwerk in beheer.

Wat zijn de kosten?
De eerste aanbestedingen worden begin 2018 in de markt gezet. U kunt wifi via SIVON in de tweede helft van 2018 afnemen. Zodra de aanbesteding afgerond is worden de tarieven bekendgemaakt.

Wat moet ik zelf doen?
SIVON besteedt de dienst aan en u neemt de dienst af. De dienst wordt aangesloten op de bestaande infrastructuur van de school, mits deze infrastructuur voldoet aan de vastgestelde eisen. U kunt zelf zorgen voor het op orde brengen van de infrastructuur waarop de wifi wordt aangesloten, maar u kunt dit ook door de leverancier van SIVON laten verzorgen.